Heerlijk ruim comfortabel tropenhuis met uitzicht op zee en Kunuku

Heerlijk ruim comfortabel tropenhuis met uitzicht op zee en Kunuku

Marieke

 

Joined

May 2012


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

3 Bedrooms
Sleeps 4
2 Bathrooms

About our home

Ons huis is voor ons een heel bijzondere plek. Het is ruim, koel, heel gezellig en zeer rustig. Wij wonen 10 minuten rijden van Willemstad, weg van de drukte, richting de westkant van het eiland. Hier tref je geen hordes toeristen maar veel groen en prachtig fluitende vogels. Aan deze kant van het eiland is het maar eventjes rijden naar de meest prachtige baaitjes waar je kunt zwemmen, snorkelen en duiken. Vanaf ons balkon is er iedere avond een mooie zonsondergang te zien. We wonen op het smalste gedeelte van het eiland en daardoor kun je vanaf ons huis aan beide kanten de zee zien. Het huis ligt hoger dan de meeste huizen. Daardoor is er volledige privacy, meer wind en weinig muggen, zeer gewenst op dit tropische eiland. De tuin rondom ons huis is groot, waar vaak leguanen rondscharrelen, hoewel ze snel wegrennen als je eraan komt! Ons kleine zwembad is een heerlijke verkoeling voor warme middagen of juist als het donker is en de lampjes aangaan die boven de tuin hangen. Ons huis heeft geen airco, overal hangen ventilatoren die prima verkoeling geven. Snachts kan je hier met de ramen open slapen, en is een airco gelukkig overbodig!

Features

More about us

  1. Samen met ons dochtertje van 1 jaar wonen wij sinds 2 jaar op Curacao. Het leven hier is anders dan in Nederland maar tegelijkertijd ook heel vertrouwd. We genieten van het rustige tempo, de prachtige natuur, de zee die iedere middag weer verkoeling biedt, en de gezelligheid van de mensen. Twee jaar geleden besloten we hierheen te verhuizen. Peter werkt in de financiele wereld en Marieke is dramadocent en trainer Public Speaking.
    Deze zomer willen wij graag even familie bezoeken en de cultuur van de stad waar we vandaan komen (Den Haag) opsnuiven. Op bezoek bij familie in huis is niet echt vakantie dus zoeken we tijdeljk een fijne plek voor ons drieen!

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

De buurt waarin wij wonen heet Grote Berg, en de buurt is omgeven door de natuur. Het huis staat op een heuvel en heeft aan alle kanten vrij uitzicht. Om ons heen staan meerdere villa's. Achter het groen zie je de zee liggen, aan beide kanten van het huis. Vanaf ons huis kun je met een auto snel bij mooie baaitjes komen. Het eiland is 64 km lang en 15 km breed. Dit betekent dat waar je ook heen wilt, je dit vrij snel kunt bereiken. De supermarkt (er zijn er vele) ligt 7 min rijden bij ons vandaan. Ook de Albert Heyn is goed bereikbaar: ongeveer 15 minuten rijden.
Zoals je op de foto's ziet, is er op Curacao van alles te doen: duiken, zeilen (op het Spaanse Water), wandelen, zwemmen, snorkelen, heerlijk eten en gewoon genieten van het zwembad en de zon.

You may also like