Luxury detached villa in charming area on 5 minutes from the Dutch border

Luxury detached villa in charming area on 5 minutes from the Dutch border

Rita

 

Joined

May 2013


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

5 Bedrooms
Sleeps 8
2 Bathrooms

About our home

Ons huis is zeer ruim en van alle gemakken voorzien.
Uitstekende luxe inrichting, voorzien van 2 keukens waarvan 1 grote gezellige woonkeuken 55m2 met grote eettafel en uitzicht op de tuin met vijver. Sauna en complete fitness. Biljart. Woonkamer met openhaard 90m2. 2 grote badkamers met bad, douche, wc, urinoir, bidet. Mooie rustige tuin. Ons huis is non-smoking, maar u kunt op het terras in de tuin en rondom ons huis roken, geen probleem!
Onze twee poezen zijn heel zelfstandig, maar blijven in huis en mogen niet naar buiten, zij zijn niet lastig. Wij vinden het fijn als u een dierenvriend bent.

Features

More about us

  1. Wij zijn een echtpaar, beide 51 jaar. Onze beroepen: manager en politie. In onze vakantie willen we in de ochtend lange strand wandelingen maken. Ook houden wij ervan een mooie stad te bezoeken. We houden van rust, maar willen graag de drukte opzoeken als we daar behoefte aan hebben.
    Wij zijn heel zuinig op ons huis en zullen zeker ook netjes en met respect met uw huis omgaan.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Ons huis ligt in een keurige charmante verkeersarme wijk met Duitse en Nederlandse buren. Bunde is een echt grensdorp. Als u van een stevige wandeling houdt kunt u te voet naar Nederland, naar Nieuweschans, waar zich een wellnes-center en thermaal bad bevinden, waar u heerlijk kunt ontspannen. www.fontananieuweschans.nl. Bunde heeft diverse winkels, diverse restaurants en een nog in werking zijnde windmolen, welke regelmatig opengesteld wordt voor bezichtigingen. Op 15 minuten afstand, kunt u de grote scheepswerf van Papenburg bezoeken, hier worden de grootste cruiseschepen ter wereld gebouwd. www.meyerwerft.de . U bent in 35 min. in Groningen-centrum Nederland, u kunt hier winkelen in de beste winkelstraten van Nederland, lekker dineren in een van de vele restaurants, musea bezoeken en een rondvaart maken over de grachten. www.toerisme.groningen.nl . Ook bent u in 35 min in Oldenburg Duitsland, hier kunt u winkelen en genieten van de fraaie binnenstad. De prachtige Hanze stad Bremen bereikt u in 1 uur. www.bremen-tourismus.de . Met een Niedersachsen ticket kunt u (22 euro met 2 personen) met de trein door heel Niedersachsen, inclusief Hamburg reizen.
De stad Leer (op 15 min) heeft een fraaie Altstadt en een leuke jachthaven. Tussen Bunde en de stad Leer Ligt het charmante stadje Weener.
Ook kunt u een uitstapje maken naar het eiland Borkum. Onze buren zullen graag behulpzaam zijn. Wij hebben 2 poezen die niet naar buiten mogen.

You may also like