Authentieke villa met grote tropische tuin

Authentieke villa met grote tropische tuin

Monica

 

Joined

Aug 2013


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

3 Bedrooms
Sleeps 8
3 Bathrooms

About our home

In het dorp Pemuteran, in het noordwesten van Bali, ligt Villa Merah. Een mooi ingericht huis voorzien van alle gemakken. Met zijn ruim 200 m2 woonoppervlakte (exclusief terrassen) geeft de villa een bijzonder ruimtelijk gevoel. Plaats voor iedereen, privacy voor iedereen. Met een heerlijke tropische tuin op maar liefst 3500 vierkante meter. Ook fijn: de villa in Pemuteran ligt op amper een kilometer van de zee en aan de voet van de groene heuvels. Water voor een verfrissende duik is er in het privé zwembad. Het aangename zeebriesje zorgt sowieso voor extra koelte. Het buitengebeuren van Villa Merah loopt overigens moeiteloos over in het binnengedeelte. En vice versa. Gewoon de schuifpui openen. Zo betrek je in een handomdraai het royale terras bij de centrale leefruimte. Van daaruit leidt er een wenteltrap naar een loungeruimte mét loungebed van 1.40 x 2.00 m. Perfect voor wie zich wil terugtrekken of handig als extra slaapplek. Het aanwezige bordes dat aan twee kanten gedeeltelijk open is, geeft aan deze ruimte een extra dimensie qua uitzicht. Lekker luierend op het loungebed kijk je immers uit op de schitterende bergtoppen. Binnen en toch een beetje buiten.

Features

More about us

  1. Wij zijn Jan, Monica en Mei Mei. Per ongeluk zijn we in Pemuteran terecht komen om er nooit meer weg te gaan. We hebben de taal geleerd en genieten van alle kleine dingen van het dagelijkse leven in Pemuteran, meer hebben we daar niet nodig.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Er af en toe op uit trekken om met al je zintuigen van Pemuteran te proeven, is eigenlijk een must. Het normale dagelijkse leven is er eeuwenlang amper veranderd. Een absolute pure en authentieke omgeving dus. Geen massatoerisme maar ecotoerisme. Denk aan grote schildpadden, duiken naar de mooiste koralen en betoverende natuur ontdekken in het nabijgelegen nationaal park. Villa Merah ligt aan de voet ervan.

You may also like