Design house near the water

Design house near the water

Danielle

 

Joined

Jan 2016


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

3 Bedrooms
Sleeps 6
2 Bathrooms

About our home

Ons huis is comfortabel, modern en ruim. Wij hebben het zelf ontworpen en wonen er met veel plezier. Het heeft een grote open keuken die overgaat in de tuin. Onze tuin grenst aan het water, dat in open verbinding staat met het IJmeer. Het is heerlijk schoon zwemwater en vanaf de steiger kun je zo het water in duiken. Het ligt vlak buiten de ring van Amsterdam op een eiland. Met de tram ben je in 15 minuten op het Centraal Station. Het is de perfecte combinatie, tussen rust en watersport en de dynamiek van het centrum van Amsterdam. Het huis bestaat uit 3 verdiepingen. Op begane grond is de keuken, bijkeuken en een slaapkamer met kleine badkamer. Op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer en studeerkamer. Op de 2e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer. Beide slaapkamers hebben toegang tot het balkon. Er zijn in totaal 6 slaapplaatsen. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto"s. We hebben een kleine boot en kano en er fietsen aanwezig.

Features

More about us

  1. Wij zijn Danielle en Bernaar, en hebben een dochter van 18 jaar en een zoon van 23 jaar. Ik - Danielle - werk in de gezondheidszorg en mijn echtgenoot Bernaar is beeldend kunstenaar/ontwerper. Voor ons is het de eerste keer dat we via een ruil op vakantie willen gaan. Onze zoon woont niet meer thuis en onze dochter doet dit jaar eindexamen.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Het huis ligt aan het water, vlakbij een park in de woonwijk Ijburg, een wijk opgebouwd uit verschillende eilanden. Er zijn supermarkten en restaurants op loopafstand. Het is 3 minuten lopen naar de tramhalte.
Vanaf ons huis kun je leuke fietstochten maken naar het Muiderslot of naar Durgerdam.

You may also like