Ruim, comfortabel huis vlakbij hotspots Amsterdam

Ruim, comfortabel huis vlakbij hotspots Amsterdam

Joined

Jan 2015

Response rate

Excellent

Ratings are based on the speed and percentage of swap requests replied to


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

3 Bedrooms
Sleeps 6
2 Bathrooms

About our home

We staan open voor alle verzoeken binnen Europa. Ook voor ruilverzoeken uit Nederland voor een lang weekend. Voel je vrij om ons te benaderen. We reageren altijd. Voor de zomervakantie willen we graag 2 tot 3 weken ruilen.

We bieden een heerlijk ruim huis in een rustige en kindvriendelijke buurt in een autovrije straat vlakbij het centrum. Het is van alle gemakken voorzien: een ruime keuken, twee badkamers waarvan een met ligbad, drie toiletten, een tuin, balkon en ruime slaapkamers. Er zijn genoeg spelletjes en speelgoed voor kinderen om zich te vermaken. We hebben een beamer. Fantastisch om films op de kijken. We hebben Netflix en Prime dus genoeg keuze. Sinds kort hebben we ook een game-kamer met een x-box en logeerbed.

Je kunt de auto gratis parkeren in de naastgelegen parkeergarage waar we een eigen parkeerplaats hebben.

Uiteraard mag je onze fietsen lenen want dat is dé manier om Amsterdam te ontdekken! We hebben 3 fietsen voor volwassenen en 1 fiets voor de leeftijd van ca 12 tot 15 jaar.

Features

Natasja's reviews

As a host (10)

More about us

  1. Hallo! Wij zijn een reislustig gezin bestaande uit Govert (1976), Natasja (1977) en onze lieve zonen Lucas (2006) en Tjebbe (2008). We runnen een grote natuurvoedingswinkel in het centrum van Amsterdam. Lucas houdt van fotografie, tekenen en voetbal. Tjebbe is dol op voetballen, acteren en muziek maken. We kunnen uren doorbrengen met het spelen van spelletjes.
    We vinden woningruilen de ideale manier van vakantie vieren. Op deze manier zie je echt hoe mensen in een ander land leven. We vinden het fantastisch om op deze manier meer van de wereld te zien.
    We hebben in vier jaar tijd 8 keer een woningruil gedaan. Het is ons alle keren zeer goed bevallen. Met sommige families hebben we nu nog contact. We kijken uit naar onze volgende ruil. Waar zullen we nu heen gaan? Voel je welkom om ons te benaderen met een leuk voorstel!

  2. Vanzelfsprekend zorgen wij goed voor uw huis en doen we ons best jou thuis te laten voelen in ons huis. We delen graag onze kennis over Amsterdam en denken desgevraagd met je mee om jouw vakantie onvergetelijk te laten worden.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

We wonen op vijf minuutjes fietsen van het pontje naar het Amsterdams Centraal Station. Het gratis pontje vaart om de paar minuten (dag en nacht). Je bent dus binnen tien minuten midden in het centrum van Amsterdam!

Ook dichtbij onze woning zijn ontzettend veel leuke winkels, cafeetjes, restaurants en de hippe van der Pek markt te vinden. Hoewel het huis bij alle hotspots van Amsterdam is gelegen, is het een prettige, rustige en kindvriendelijke locatie met hele lieve buren. Ook ben je in 15 minuutjes fietsen op het platteland en geniet je van een prachtig uitzicht op weilanden, slootjes en oude boerderijen.

Dichtbij: http://adamtoren.nl/site/
Dichtbij: https://www.eyefilm.nl/en

Cozy cafés
Noorderlicht, Pllek, Adam Toren, Hangar

You may also like