Beautiful and very central in The Netherlands!

Beautiful and very central in The Netherlands!

Lilian

 

This is a super-member. They're experienced home swappers or the fastest responders.

Joined

Jul 2014

Response rate

Excellent

Ratings are based on the speed and percentage of swap requests replied to


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

4 Bedrooms
Sleeps 7
2 Bathrooms

About our home

Ons huis ligt midden in het bos in Epserbos op voormalig landgoed het Hassink, 10 minuten vanaf het centrum van Deventer. We wonen aan een laan met vrijstaande huizen. Het huis ligt op een boskavel van 4000 m2 met veel privacy, dus er is een mogelijkheid om een boswandeling in eigen tuin te maken. Voor de kinderen is er een speelhuis met glijbaan, schommels, een trampoline, zandbak en veel speelgoed. De woonkamer is ruim met een open keuken. Er zijn dubbele openslaande deuren die de woonkamer verbinden met de tuin. De deuren geven toegang tot het terras met buitenhaard, barbeques, een picknicktafel en tuinset. Verder is er een bijkeuken en een garage. In de garage staan twee fietsen met kinderzitjes tot uw beschikking.

Beneden is er een ruime slaapkamer met een 2-persoons bed (160 x 200 cm.). Aan deze slaapkamer ligt de hoofd-badkamer met ligbad, toilet, dubbele wastafel en separate douche.

De bovenverdieping heeft 3 slaapkamers. De ouder-slaapkamer heeft een twee persoons bed (180 x 220 cm). De twee andere slaapkamers zijn in gebruik als kinderkamers. Een slaapkamer heeft 2 peuterbedden (70 x 150 cm. Wij zijn van plan om deze op korte termijn te verwisselen voor grote bedden) voor onze tweeling, de andere slaapkamer heeft 1 bed (90 x 200 cm). Er is uiteraard ruimte om een extra matras of iets dergelijks neer te leggen.
Verder is er boven nog een 2e badkamer met een douche, toilet en een wasbak.

We hebben 3 fietsen voor volwassenen beschikbaar en 3 kinderfietsen. Verder is er volop speelgoed aanwezig voor zowel jongens als meisjes (speelgoed voor binnen en buiten).
Car exchange is possible.

Features

3 Reviews

More about us

  1. Wij zijn Ilco en Lilian, beide 42 jaar, en we hebben 3 kindjes: Morris, Florine en Tobias. Morris is 9 jaar en Florine en Tobias zijn een tweeling van 6 jaar. Ilco heeft een eigen bedrijf in de project ontwikkeling en Lilian werkt als accountmanager bij een multinational met medische artikelen.
    Wij hebben 7 keer huizenruil gedaan (Portugal, Perpignan, Mallorca, Cabrera de Mar, Amsterdam, Zandvoort, Alkmaar) en dat is ons zeer goed bevallen.
    We zouden graag met ons gezin naar een huis in Europa op vakantie willen gaan, maar we staan eigenlijk open voor alles. We zijn heel flexibel voor wat betreft de periode.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Het huis ligt in een prachtige bosrijke omgeving. We hebben het gevoel iedere dag op vakantie te zijn. De buurt is elegant, rustig met diverse mooie villas. Er zijn talloze mogelijkheden om boswandelingen te maken in de buurt, maar op 5 minuten afstand ligt ook de bekende Gorsselse heide. De omgeving leent zich ook om fietstochten te houden. Er zijn veel landerijen, kastelen in de buurt en de rivier de IJssel ligt op 5 minuten fietsafstand.

Binnen 10 minuten ben je met de auto in het historische centrum (20 minuten met de fiets) van de hanzestad Deventer en binnen 15 minuten ben je met de auto in de hanzestad Zutphen. Het recreatie meer Bussloo ligt op 15 minuten afstand. Hier is ook een golf course en een Spa (Thermen Bussloo) met sauna, zwembaden etc.

Onze hoofdstad, Amsterdam is slechts 1 uur rijden en hier is ook de belangrijkste luchthaven, Schiphol. Aanvliegen op Aachen, Dusseldorf, Eindhoven, Rotterdam, Groningen is ook goed te doen.

Buzzy restaurants
Deventer
Cool bars
Deventer, Arnhem, Amsterdam
Cozy cafés
Deventer
Retail therapy
Deventer, Apeldoorn, Arnhem
Bit of culture
Deventer, Zwolle, Zutphen, Giethoorn
Walks in the park
Epse, Deventer, Zutphen
Spot of exercise
Bussloo
Day tripping
Amsterdam, Haarlem, Giethoorn, Duitsland

You may also like