Kom naar de Keukenhof ! Charmant groot familiehuis voor een vakantie tussen de bollenvelden, Amsterdam en de zee

Kom naar de Keukenhof ! Charmant groot familiehuis voor een vakantie tussen de bollenvelden, Amsterdam en de zee

Joined

Mar 2014

Response rate

Top Responder

Ratings are based on the speed and percentage of swap requests replied to


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

5 Bedrooms
Sleeps 8
2 Bathrooms

About our home

Ons huis is bijna een eeuw oud en zeer charmant. Hoewel dus oud, voorzien van de moderne gemakken en comfortabel. Het staat in een gezellige straat, op loopafstand van een gezellige winkelstraat met allerlei winkels. De kamers hebben houten vloeren en in de gang liggen sfeervolle Portugese cementtegels. De woonkamer is voorzien van een gietvloer. Het is een groot en ruim huis met veel leefruimte. De tuin ligt op het oosten waar de hele dag zon is. 's avonds kan daar een houtkachel aangestoken worden. Aan de voorkant is ook een tuintje op het westen, waar aan het eind van de middag gezellig geborreld kan worden. We hebben twee katten en een aantal kippen, waar we wel verzorging voor vragen maar zij redden zichzelf verder prima buiten. Tenslotte is er een piano waarop naar hartelust gespeeld mag worden.

Features

Dop's reviews

As a host (3)

More about us

  1. Wij zijn een (samengesteld) gezin met 5 kinderen in de leeftijd van 12 tot 21 jaar. Moeder is jurist en vader werkt bij een bedrijf dat stortplaatsen verzorgt. Wij gaan graag met zijn allen weg en zullen voor uw huis zorgen op de manier waarop we ook voor ons eigen huis zorgen!

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Ons huis ligt in een mooie woonwijk in Heemstede, een dorp tegen Haarlem aan. Haarlem is een heel charmante oude Hollandse stad vol met prachtige hofjes en zeer populaire winkelstraatjes, en ligt in de bollenstreek. In de maand april is een bezoekje aan de bollenvelden een must en de Keukenhof is slechts 12,5 km van ons huis. Ons huis staat 8 km van zee af. Maar ook Amsterdam is dichtbij, slechts 18 minuten met de trein, die 4 keer per uur gaat. Een verblijf in ons huis is de ideale manier om een stedentrip te combineren met ontspanning aan het strand of in de Keukenhof!

You may also like