Lovely townhouse near AMSTERDAM and beaches.

Lovely townhouse near AMSTERDAM and beaches.

Joined

Jan 2012


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

5 Bedrooms
Sleeps 8
2 Bathrooms

About our home

Wij bewonen met heel veel plezier een oud herenhuis (1928), dat kleurrijk en sfeervol is, met krakende trappen, houten vloeren en hoge plafonds. De inrichting is landelijk en comfortabel, omdat wij vooral willen dat er wordt geleefd in ons huis. De entree is ruim, met een lange hal en toilet. De zitkamer is in drieën gedeeld. Aan de straatkant vind je een lekkere loungehoek, met een loungebank (6 personen) vol heerlijke kussens, een tv en een mooi gevulde dvd- annex boekenkast. Voel je vrij om te genieten van onze dvd's en boeken. Het middelste gedeelste bestaat uit een verhoging. Aan de tuinkant staat onze eettafel en hebben we en kleine zithoek ingericht rond de open haard. Na een lange strandwandeling is het hier heerlijk bijkomen met een kop koffie of soep. Rechts van de zithoek is de open keuken, voorzien van alle moderne apparatuur. De slaapvertrekken bevinden zich op de twee etages boven. De eerste verdieping heeft een eenvoudige badkamer, met douche, wastafel en toilet. Er zijn twee slaapkamers: een met een tweepersoonsbed en een met een hoogslaper. Verder is er een washok annex computerruimte. Op de tweede verdieping vind je een extra toilet, een ruime badkamer met ligbad en wastafel. Verder zijn hier drie slaapkamers: twee kinderkamers en de ouderslaapkamer, met een tweepersoonsbed en een zonnig balkon. Zelfs als het nog geen hartje zomer is, kun je hier heerlijk zonnen. Wij genieten elke dag van onze karakteristieke woning en weten zeker dat jullie je er ook zullen thuisvoelen. Er staan fietsen klaar voor alle leeftijden om de omgeving te verkennen.

Features

Jacqueline's reviews

As a host (3)

More about us

  1. Wij zijn Dennis en Jacqueline, getrouwd en trotse ouders van vier spontane kinderen (20,19, 17 en 14 jaar oud). Dennis is journalist bij een grote landelijke krant. Jacqueline is kinderboekrecensent en speechschrijver. Wij gaan graag op reis en zijn onder andere met z'n zessen dwars door Marokko gereisd. Wij hebben huizenruil gedaan in Berlijn en Bordeaux en dat was geweldig. Deze zomer gaan we naar IJsland. We hopen nog heel vaak huizen te ruilen. Ons huis staat open voor allen die van onze mooie stad (Den Haag) en ons mooie land (Nederland) willen genieten. Wij hebben wel huisdieren: twee superlieve katers, konijnen en kippen. De konijnen en kippen leven buiten in een hok in de tuin. De katten zijn absolute kindervrienden, maar gaan gewoon hun eigen gang. Wij zouden het fijn vinden als jullie onze dieren willen verzorgen.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Ons huis staat in de statige Haagse wijk Segbroek, op 15 minuten lopen van het strand. Direct tegenover ons huis ligt een buurtparkje, waar kinderen heerlijk kunnen klimmen op de speeltoestellen naar hartelust kunnen voetballen of tafeltennissen. Op vijf minuten lopen ligt winkelgebied Fahrenheitstraat/Thomsonlaan, met geweldige buurtwinkels, waaronder een warme bakker, poelier, keurslager, kaasboer en ouderwetse drogisterij. Richting het strand, op tien minuten lopen, ligt het Westduin park, een uniek en uitgebreid duingebied dat sinds kort is opengesteld voor publiek. Je kunt hier heerlijk fietsen en wandelen. Op 20 minuten fietsen ligt ook badplaats Scheveningen waar het koninklijke Kurhaus en de Scheveningse pier een bezoekje waard zijn. Wil je de fiets een keer laten staan, dan bevindt zich aan het einde van onze straat de tramhalte voor lijn 3 en 12. Beide lijnen rijden in een kwartier naar treinstations, vanwaar je in ruim een half uur in Amsterdam centrum bent. Maar ook Den Haag centrum heeft van alles te bieden: het Binnenhof, het gebouw van de Tweede Kamer, het Mauritshuis, de Gevangenpoort, gemeentemuseum Den Haag en het stijlvolle winkelgebied rond de Denneweg (antiek en kleding).
http://www.the-hague.info/sights/

You may also like