Ruim huis nabij strand

Ruim huis nabij strand

Henk

 

Joined

Aug 2013


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

3 Bedrooms
Sleeps 6
3 Bathrooms

About our home

Ons huis is comfortabel, modern klassiek en zeer ruim. Het heeft een grote open keuken die overgaat in de woonkamer. Fantastisch uitzicht over natuurgebied en in de struiken zitten altijd vogels die je welkom heten, in de winter grazen er pony's. In de zomer spenderen we meer tijd buiten in de tuin. Er zijn in totaal 6 slaapplaatsen verdeeld over drie slaapkamers.

Features

More about us

  1. Wij zijn Desiree en Henk, zijn reeds achtentwintig jaar getrouwd en hebben een dochter van 24 een zoon van 21 en een zoon van 17. Ik - Marga - heb een skincarecenter en mijn echtgenoot Henk is makelaar. We hebben reeds meerdere keren geruild met diverse leden en het is ons zo goed bevallen dat we niet anders willen dat via een ruil op vakantie te gaan. We komen graag tijdig in contact met onze eventuele ruilpartners zodat we genoeg tijd hebben om de details door te nemen.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Ons huis bevindt zich in een schilderachtige omgeving op loopafstand van het strand in het westen van Nederland. We hebben het een aantal jaren terug helemaal gerestaureerd waarbij we de oude sfeer zoveel mogelijk in tact hebben gehouden. Het huis is van alle gemakken voorzien en er is vloerverwarming in het hele huis. In de woonkamer kijk je uit over het natuurgebied wapendal.

You may also like