Ruim vrijstaand huis nabij centrum Tilburg

Ruim vrijstaand huis nabij centrum Tilburg

Floortje

 

Joined

Oct 2014


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

3 Bedrooms
Sleeps 6
1 Bathrooms

About our home

Dit heerlijke grote vrijstaande huis met rondom tuin (ruim 1000m²) ligt aan de rand van de stad op slechts 10 minuten van het centrum en een paar minuten lopen van een mooi stadspark.
Het huis heeft een grote voor- en achtertuin en een eigen oprit, garage en carport. Voor kinderen is er volop vermaak met een trampoline, tafeltennistafel en een voetbaltafel. De besloten achtertuin met vijver heeft een loungehoek met terrashaard en een grote buiteneettafel met stoelen en parasol. Uit ons moestuintje mogen gasten verse producten plukken. Verder hebben we fietsen die geleend kunnen worden.

Het huis heeft een grote open woonkamer met een ruime, goed uitgeruste keuken en grote eettafel met 6 luxe stoelen. De vele ramen aan alle zijden geeft de woonkamer een prettig licht.
Verder vindt men op de benedenverdieping een halletje met wc en een bijkeuken met wasmachine, droger, extra vriezer en tafelvoetbalspel.
Op de 1e verdieping bevinden zich twee slaapkamers (2x 0,9x2m bed/ twijfelaar 1,2x2m), een studeerkamer en een badkamer (wc, ligbad, aparte douche en dubbele wastafels). Op de bovenste verdieping is over de gehele breedte van het huis een grote slaapkamer met een lux 2persoons elektrisch verstelbaar bed (1,6x2m). Ook staat hier een slaapbank voor 2 personen, een roei-ergometer, een tv en een mobiele airco.

We hebben geen bezwaar tegen huisdieren mits ze op de beneden verdieping verblijven en onze eigendommen respecteren. Wij roken niet en vragen onze gasten om in huis niet te roken.

Wij wonen met groot plezier 7 jaar in dit huis en voelen ons rijk met dit huis mede door het fijne contact dat we met onze buren hebben. We verwachten dat onze huisruilgasten zich thuis zullen voelen!

Features

More about us

  1. Wij Joost (53), Floortje (49), Pleun (17) en Tijmen (14) reizen graag. In het dagelijks leven werkt Joost als consultant in de ICT en Floortje geeft les in het primair onderwijs en heeft ook een Coach&Counseling-bedrijf. De kinderen zitten op de middelbare school. We hebben twee verre reizen gemaakt. Eerst 6 weken in Nepal (2009) en later in de VS (2013). In de zomer wandelen we graag in de bergen en bezoeken we steden. We hopen dat home for exchange een reden is voor nog veel mooie reizen.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

De omgeving nodigt uit om te fietsen of te wandelen. Natuur en recreatiegebieden zoals de Drunense Duinen, de Campina, landgoed de Utrecht en de Regte Heide zijn dichtbij. Een trappistenklooster (La Trappe) met leuke uitspanning bevindt zich op 4 km afstand. Ook attractieparken zoals De Efteling (leukste van Nederland) en een Safaripark zijn vlakbij. Verder zijn er meerdere zwemmogelijkheden in de buurt. Van 17 t/m 26 juli is er de Tilburgse Kermis. Cultuurliefhebbers halen hun hart op met het Textielmuseum en De Pont (internationaal hoog aangeschreven moderne kunst). Uitgebreide winkelvoorzieningen in de binnenstad zijn op fietsafstand. Ook kent Tilburg een groot aantal leuke en hippe restaurants en gezellige cafe's op fietsafstand.

Tilburg is een middelgrote stad (6e van Nederland) en ligt in het zuiden vlakbij de Belgische grens. Leuke Belgische steden als Antwerpen (slechts 1 uur rijden), Brugge (1.50), Gent (1.25) en ook Brussel (1.25) zijn goed bereikbaar.
De Nederlandse kust is ook binnen 1½ uur bereikbaar evenals Amsterdam en andere bekende steden, zoals Rotterdam, Utrecht, Den Haag.
Ons huis is een goede uitvalsbasis om Nederland, België en zelfs delen van Duitsland te bezoeken, aangezien je binnen 5 min op de snelweg bent. Ook kent Tilburg een goede treinverbinding en ligt er een bushalte op 50 m afstand van ons huis.

You may also like