Het huis ligt in de bossen bij een meertje, 10 km v. het centrum v Kristiansund.

Het huis ligt in de bossen bij een meertje, 10 km v. het centrum v Kristiansund.

Joined

Feb 2009


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

3 Bedrooms
Sleeps 5
1 Bathrooms

About our home

Ons huis heeft een prachtig en vrij uitzicht op het Rensvikmeer. Er ligt een roeibootje, waarvan gebruik gemaakt kan worden. Een groot terras waar je ongestoord kunt genieten en die direkt in kontakt staat met de tuin. Alles is gelijkvloers in ons huis. Erg gemakkelijk en praktisch. In 2007 is er een nieuwe keuken ingekomen.En in 2012 een nieuwe badkamer. Er is in de tuin een hondenren. Voor het huis een ruime parkeerplaats en plaats voor 1 auto in de carport.

Features

Jacqueline's reviews

As a host (1)

More about us

  1. Wij zijn een gepensjoneerd echtpaar, Vidar en Jacqueline. Ik ben geboren in Groningen en bezoek mijn vaderland ieder jaar. Mijn man is Noors. Hij is rheumatoloog en ik ben logopediste. Wij hebben 2 volwassen kinderen en 3 kleinkinderen.In 2011 heben we voor de derde keer een geslaagde huizenruil gedaan.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Ons huis ligt in een heel rustige omgeving. Aan de ene kant hebben we buren en aan de andere kant is er bos. Er is een grote tuin bij het huis, gedeeltelijk aangelegd en gedeeltelijk wild. Vanuit het huis kan men direkt bos- en bergwandelingen maken. De afstand naar de zee is een paar km. Hier zijn er enorme mogelijkheden om te vissen van land en van boot. Het wordt zomers haast niet donker 's nachts. Het is fantastisch de prachtige, lichte avonden te beleven. De winkel/post is 1km van ons huis en open tot 23.00 uur. Er is een vliegveld in Kristiansund 5 min. per auto bij ons vandaan. Er zijn bus- en bootverbindingen, o.a. naar Trondheim, Molde, Ålesund.

You may also like