Lägenhet nära strand med havsutsikt

Lägenhet nära strand med havsutsikt

Leif

 

Joined

May 2018


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

2 Bedrooms
Sleeps 4
1 Bathrooms

About our home

En timmes bilfärd norr om Lissabon ligger vår lägenhet med promenadavstånd till fin strand och flera fina restauranger. Området kallas för Portugals trädgård då det är ett mycket bördigt område. Fantastiska vandringsstråk och historiska sevärdheter i byarna runt omkring. Dessutom närhet till Lissabon, som idag betraktas som en av de mest intressanta städerna att besöka just nu. Lägenheten på 75 m2 har två balkonger, en mot havet och en mot gården. Två sovrum och ett kombinerat kök och vardagsrum. Allt nyrenoverat för 5 år sedan.

Features

More about us

  1. Vi är en familj med två barn och en hund. Vi är en tvåspråkig familj då vi kommer ifrån Sverige och Portugal. Vi har därför stora möjligheter att hjälpa till med alla tänkbara tips för svenskar i Portugal.

  2. Leif är kompositör och Alexandra är Pilatesinstruktör. Barnen är 16 och 9 år och hunden är en liten yorkshireterrier som är snäll, social och rumsren.

  3. Vi bor egentligen i Stockholm men vill använda vårt andra hem i Portugal för att få tillgång till en ersättningslägenhet i Stockholm då vår lägenhet ska genomgå ett stambyte under september/oktober. Därför är vi mest intresserade av någon som vill byta under en längre tid, minst en månad men gärna två.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

You may also like