cottage in natuurgebied -no exchange summer 2018

cottage in natuurgebied -no exchange summer 2018

Nicole

 

Joined

Jan 2013


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

3 Bedrooms
Sleeps 5
2 Bathrooms

About our home

Ons huisje is heerlijk gelegen inmidden van een natuurgebied. Het beschikt over alle modern comfort: stromend water, elektriciteit,
alle keukenapparatuur. Men kan er comfortabel wonen met 5 mensen.
Indien gewenst kan er iemand langskomen voor schoonmaak, was en strijk.
Er zijn 3 slaapkamers: 1 met dubbel bed en en-suite badkamer met douche en toilet; 1 slaapkamer met 2 enkele bedden en 1 kleine kamer met comfortabel sofabed. Er is een ruime badkamer met ligbad en toilet.
Er is een terras, een tuin met prachtig uitzicht over de heuvels en mogelijkheid tot barbecuen. Er is een prachtige boomhut waar zelf 2 volwassenen in kunnen overnachten.

Features

More about us

  1. Wij zijn een John (69) en Nicole (64). We hebben een zoon van 19 die eventueel mee komt op city trip. John is een gepensioneerd ingenieur electronica en ik werk nog fullltime als taalcoach.
    We hebben 20 jaar in het huisje gewoond. John heeft het met veel liefde gerestaureerd. We hebben het huis volledig gemeubileerd en gestoffeerd achtergelaten. Het is volledig voorzien voor 5 personen. Er is een Engelstalige dame die het huis onderhoudt en die met raad en daad kan bijstaan als er vragen zijn. Aangezien we er niet permanent wonen zijn we heel flexibel wat de ruil aangaat zowel qua periode als qua tijd. Een paar dagen extra maakt ons niets uit.
    We hebben reeds 4 keer een fantastische huisruil gedaan.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Ons huis ligt in het beschermd natuurgebied van het Monchique gebergte en heet een grondstuk van 6 ha. Men kan er prachtig wandelen en mountainbiken. Het dorpje zelf ligt op 6 km. Er is geen openbaar vervoer. In het dorp vindt men alles wat men voor een vakantie nodig heeft: zwembad, restaurant, winkeltjes, barretjes, paardrijden en outdoor vakantieaktiviteiten. Zowel de toeristische zuidkust van de Algarve als de ongerepte westkust zijn op 45 min. rijden bereikbaar. In de nabijheid vindt men ook nog een kuuroord met thermaalbad en golfterreinen. Discotheken en uitgangsmogelijkheden zijn er in de badsteden aan de kust.
Huurauto's zijn te verkrijgen vanaf de luchthaven.

You may also like