3-roms toppleilighet i idylliske Altea, Spania

3-roms toppleilighet i idylliske Altea, Spania

Dexter

Last login

Over a month

Member since

July 2012


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

3 Bedrooms
Sleeps 3
1 Bathrooms

About our home

Toppleilighet leie i Altea Gamleby
3-soverom + stor stue. Toppleilighet i nyrenovert bygning.
Perfekt beliggenhet vis-a-vis Balcon de Altea med gangavstand til
kirkeplassen og stranda. Barnevennlig samt gode parkeringsmuligheter.
Lett tilkommelighet til N-332
• 1 Bad • Balkong • Sjøutsikt • Patio/Bakgård • Amerikansk kjøkken •
Parkettgulv • Møblert • Komplett kjøkken med alle
hvitevarer • Internett og Norsk Tv

Leiligheten ligger i et attraktivt område med fantastisk beliggenhet og nærhet til alle typer aktiviteter og fasiliteter. Gangavstand til den berømte kirkeplassen og typiske
spanske rustikke hvite gater samt restauranter, barer og butikker i Altea.

Altea med sine hvite hus, ligger på toppen av en åsrygg med fri sikt mot Middelhavet. Gamlebyen i Altea representerer det gamle og pittoreske Spania. Denne lille historiske byen ble i sin tid fredet av general Franco og har siden beholdt sin sjarme.

En stor andel fastboende sørger for at Altea lever hele året. Gallerier, tapasbarer og koselige restauranter ligger tett i tett i Altea. Den vakre strandpromenaden, de mange smauene i gamlebyen og spesielt kirkeplassen er verdt mange gjentatte besøk. Her er husene lave og hvitmalte, gatene steinbelagte og blomster bugner fra balkongene som på et vakkert prospektkort.


Med kirkeplassen som sentrum kan du vandre rundt i de mange smale smugene, spise godt i de tallrike restaurantene og besøke galleriene hvor Alteas kunstnere selger sine flott arbeider. Her finner en håndlagde smykker og vakre keramikkarbeider og bilder, alt laget med Altea som utgangspunkt. Et av Spanias fremste kulturuniversiteter er lagt til Altea. Byen har også et eget moderne konserthus, Palau Altea, som stadig gjestes av kjente artister.

Kirkeplassen er utgangspunktet for mange av stedets fiestaer, der en får oppleve lokale bryllup og feiringer. Påskeseremoniene er en spesiell opplevelse med den vakre kirken er sentrum. Kirkeplassen inne i gamlebyen ligger kun 5-6min spasertur fra leiligheten.

Strandpromenaden ligger bare 10 min spasertur unna og de vidstrakte appelsinlundene, hvor en kan spasere eller ta en joggetur, ligger bare 7-8 min unna leiligheten. Selv den kjente Albir-stranden i Alfaz del Pi ligger bare 30 min spasertur unna.

Området rundt Altea har en storslagen natur med mer enn 300 soldager i året og sies å ha ett av Europas beste klima.

Vi er et ungt par fra henholdsvis Norge og Italia, Dexter og Sarah. Etter 10 år i Spania, har vi sett oss nødt til å flytte tilbake Oslo for videre studier og jobb. Dexter jobber som app-utvikler for et Oslofirma som heter AppSolutions og er i tillegg eier av det spanskregistrerte selskapet APPnGO Mobile. Sarah jobber som eiendomsmegler i Altea, men ønsker å videreføre studiene sine innenfor Sosiologi i Oslo. Vi ser for oss et langtidsboligbytte, helst et år med mulighet fornying av bytteforhold.

Features

Availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

You may also like