Rymlig villa med fantastisk utsikt

Rymlig villa med fantastisk utsikt

Joined

Jan 2012


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

5 Bedrooms
Sleeps 6
2 Bathrooms

About our home

Vårt hus är byggt 1959 och är på ca 225 kvadratmeter. Huset är på två våningar, på bottenvåningen finns ett stort sovrum med en öppen spis samt ett stort badrum med jaccuci och sauna. Tvättstuga och kontor. På 2:a våningen finns fyra sovrum med ett badrum/wc samt en wc. På samma våning finns ett stort vardagsrum med en öppen spis och ett biljardbord samt ett stort modernt kök. Vi har en stor trädgård med två altaner och en balkong, då vi själva har två barn (8 och 9 år) är trädgården anpassad för lek och skoj.
Vi har bott här sedan år 2000 och har renoverat huset i omgångar sedan dess.

Features

Ulf's reviews

As a host (1)

More about us

  1. Vår familj består av Ulf, 48 år som arbetar som chef inom kommunen, Anna-Lena, 41 år som arbetar som biomedicinsk analytiker och våra två barn Alicia 9 år och Markus 8 år.

    Vi har inte bytt bostad på detta vis tidigare och ser fram emot ett stort äventyr i er stad.
    Vi vill gärna åka till Frankrike i två veckor under perioden 15 juli till 15 augusti, gärna till Normandie men även andra städer är intressanta. Vi har tänkt att åka bil ner till er men kan även tänka oss att byta bil. Det finns också en andra-bil i hushållet.

    Låter detta intressant, hör av er per mail för mer information.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Vårt hus ligger på sluttningen med en fantastisk vy över en liten by som heter Bankeryd. Den ligger 10 km norr om Jönköping. 15 minuters promenad tar dig till Vättern, Sveriges näst störtsa sjö med fantastiskt fina sandstränder, men med varierande badtemperaturer. Därför finns det även ett tempererat bad i Bankeryd som är jättefint. Det finns även en mängd badsjöar i närheten. Vi har en fantastiskt fin natur med många vandringsleder, skogen är bara på några minuters avstånd. Vill du fiska så finns ett av södra Sveriges bästa fiskeområde, Hökesås på bara 30 minuters avstånd med bil. Något man inte får missa är staden Gränna med sina godisfabriker och med en båttur till Visingsö, en historisk ö mitt i Vättern. I Huskvarna finns Husqvarnas Fabriksmusem som är väl värt ett besök. På två timmars bilavstånd finns mängder av utflyktsmål. Astrid Lindgrens värld är en fantastiskt fin upplevelsepark som bygger på den världsberömda barnboksförfattaren Astrid Lindgrens olika figurer (Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga mfl). Till Liseberg Tivoli i Göteborg tar det 2 timmar med bil, Liseberg är nordens största nöjespark och perfekt för barn från åldern 6 år och uppåt. Om man vill åka till Sveriges största djurpark tar även det 2 timmar, Kolmårdens Djurpark i Norrköping.

You may also like