Newly renovated Charming appartment in the center of Göteborg,, sweden

Newly renovated Charming appartment in the center of Göteborg,, sweden

Ewa

 

Joined

Oct 2011


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

3 Bedrooms
Sleeps 5
1 Bathrooms

About our home

Vårt hem är bekvämt, mysigt och rymligt. Det finns ett nyrenoverat kök med all tänkbar utrustning och en köksö som alla samlas runt. Huset ligger högt och från lägenheten har man en fin utsikt över nöjesparken Liseberg. men ändå med skyddat läge. Vårt hem har 1 st nyrenoverat badrum med jacuzzi, 1st vardagsrum, 1 bibliotek med öppen spis. Lägenheten har 3 sovrum: 1 masterbedrom med utsikt och 2 sovrum med queenbed. Lägenheten är i topp skick. Vi älskar att vara hemma, bara familjen eller med vänner. På nyår har vi middag med nära vänner och kl. 00.00 skålar vi in det nya året på terassen utanför med 180 graders vy över stjärnhimlen och alla fyrverkerier. Vi har ett varmt och ombonat hem som ligger i ett lugnt och härligt område, med gångavstånd till hela Göteborgs utbud och 10 minuters bilväg till havet.

Features

More about us

  1. Vi heter Ewa och Lars. Vi är ett par i 50- års åldern, med 3 vuxna barn som studerar på universitet i södra Sverige och i Barcelona. Vår minsta dotter, är 20 år och bor fortfarande hemma, hon ska dock resa till Australien i början på 2013 för att stanna där ett tag och utforska landet. Lars är civilingenjör och arbetar som internationell affärsutvecklare på ett svenskt företag inom förpackningsindustrin. Ewa är marknadsekonom och arbetar med design och inredning inom kök, bad och förvaring.
    På fritiden är vi aktiva med våra vänner och ungdomar. Ewa är yogafreak och Lars spelar hockey med 'old boys´. Sommartid är vi ute med vår båt i den fina skärgården och vintertid är vi båda ute i skog och mark, vi gillar att åka skidor i skogen och över sjöisarna med medhavd matsäck. Skridskobanor finns också i närheten.
    Vi älskar att resa och möta nya kulturer och människor och eftersom vi bor i ett nordligt land så älskar vi sol och värme och vill gärna åka söderut så ofta som det finns möjlighet. Oftast är det bara vi 2 som reser, men ibland lyckas vi få med oss några av våra barn, trots att de nu är vuxna. Det är ett ypperligt tillfälle att få tid att umgås och uppleva saker tillsammans!

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Lägenheten ligger i ett högt, lugnt område mitt i Göteborgs city. Göteborg är beläget på västkusten och är Sveriges näst största stad med 600.000 invånare. Här finns ett utbud som passar både gammal och ung! staden är belägen nära havet och 10 min bilfärd från lägenheten finns det en stor sandstrand, klippor, bryggor, båthamn och Fiskemöjligheter. 10 min bilfärd från bostadsområdet finns det härliga vandrings och skidleder, både längs med havet, längs med insjöar och genom svensk skog. Flera golfbanor finns i närheten och ett av västsveriges största shoppingmall inom 5 minuters bilfärd. Med gångavstånd från lägenheten finns bl à ett stort utbud av museer, artgalleries, båtutflykter till skärgården, shopping och restauranger. 30 minuter norr om Göteborg finns den pittoreska ön Marstrand, med trånga kullerstensgator, gamla, vackra hus och Carlstens fästning som tronar på toppen av ön. Vandringsleden runt ön tar ca 1 timme.
Göteborg har en otrolig charm och gemytlighet och stadens centrum är koncentrerat och lätt att promenera i. Avstånd till andra storstäder: Stockholm, 3 tim med tåg, Köpenhamn och Oslo 3 Tim med bil.

You may also like