Villa i lung område nära Göteborg

Villa i lung område nära Göteborg

Janni Och Bruno

 

Joined

Mar 2013


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

4 Bedrooms
Sleeps 6
1 Bathrooms

About our home

Det är ett väldigt bekvämt, rent och rymlig hem. Huset ligger på en återvändsgränt så det är lung och fridfull, nära till skog och en å. Det finns en fin altan och trädgård omkring hela huset.En sandlåda finns för små barn. På övervåningen finns ett stort vardagsrum, matrum, och nyss totalt renoverad( nov 2013, inga bilder än) kök,köket har stor frys och kylskåp, toilet med stor bad och dusch och 3 sovrum. 2 av sovrum har barnsängar, 1 rum har dubbelsäng. Ett barnrum har en hopfällbar skötbord vid väggen som kan bära upp till 50 kilo.
På nedre våningen finns verkstad, tvättstuga, toilet, en liten studio för träning och yoga med speglar, balletstång och egen ingång, och ett extra kontor-sovrum med bedsoffa (enkel eller dubbelsäng).
Bakom huset har vi en stor professionell studsmatta, underbar för barn:).

Features

More about us

  1. Vi är en lung och sportiv familj på 4 personer. Janni är professionell dansare och yogalärare, hon kommer från Holland, Bruno är styckmästare ( och gift med en vegetarian:),och är ansvarig för en kött avdelning på Ica Kvantum i Kungsbacka i Göteborg. Han har 2a dan i JUJUtsu.Han kommer från Schweiz. Vi har 2 barn, Maurice är en härlig intelligent 4-åring med mycket energi. Michelle fyller 6 år den 10 februari och hon har REtt-syndrom, behöver mycket omsorg , hon är en liten prinsessa vars utveckling går mycket långsammare jämfört med hennes jämnåriga. Hon är nästan alltid glad och gillar att dansa och vara i naturen. Vi älskar att röra på oss och älskar att vara ute i naturen.Vi är medlemmar i Vineyard, en frikyrka i Göteborg.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Huset ligger nära spårvagnar, det tar 15 min med spårvagn att komma in i central Göteborg. Bra mataffärer på "gå-avstånd" och nära fint skogområde med många promenad möjligheter.

You may also like