Fint hus i olika nivåer, stor altan, 20 min till Sthlm City med bil.

Fint hus i olika nivåer, stor altan, 20 min till Sthlm City med bil.

Eva

 

Joined

Dec 2015


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

2 Bedrooms
Sleeps 6
1 Bathrooms

About our home

Mysigt hus med alla bekvämligheter, öppenspis och braskamin. Vardagsrum, kök och stor matplats på ett öppet plan, utgång till stor terrass 100 kvm. Stort badrum med dusch och wc, tvättmaskin och torktumlare, med utgång till terrass. Ett litet extra hus (Friggebo) med egen wc, sovplats för 2 personer och egen liten terrass. Stor tomt med gräsmattor och berg (2000 kvm), plats för bil. Huset ligger lite högre än grannarna. I närheten finns vandringsled, ridhus och golfbana. Väldigt trevligt hus med hög mysfaktor! Stora fönster, många olika utgångar till terrassen, ljust och fint.

Features

More about us

  1. Vi är ett par i 55-60 års åldern, har 3 vuxna barn och 5 barnbarn och 1 st hund. Jag jobbar med försäljning och min man har ett byggbolag. Vi vill gärna byta miljö och se lite av Europa, eftersom vi har hund vill vi gärna ta med henne, och då passar det bra att bila till ett trevligt ställe där man kan bo och sen göra dagsresor till trevliga ställen i närheten. Vi gillar att vara hemma i vårt trevliga hus, men även träffa vänner och våra familjer. Vi har ofta middagar för våra släktingar och då är det fullt hus, vi sitter då 12 st runt bordet och har det trevligt. Ibland åker vi till City och äter en god bit mat, ser på bio eller något annat underhållande. Vi jobbar mycket och har inte så mycket fritid som vi skulle vilja, men det kommer väl lite längre fram i livet. Är vädret fint tar vi en sväng med båten, solar, badar och sen en lunch i skärgården.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Trevligt lugnt område, nära till havet, där finns klippbad och sandstrand. Nära till Gustavsberg där finns porslinsmuseum, outlet Rörstrand, Orrefors osv, cafér, restauranger, matbutik, systembolag etc. Möjlighet att ta skärgårdsbåt till Stockholms City, Vaxholm och Stockholms skärgård. Med bil 20 min till Stockholms City, lokalbuss till Gustavsberg, därifrån går bussar till Sthlms city ca 25 min. Cykla till Gustavsberg, ca 10 min. Det är ett fd fritidshusområde, men många bor permanent här. Man ser folk rida på vägarna, vilket vi tycker är ett trevligt inslag. Bastu finns att hyra nere vid havet, vedeldad. Där kan man sitta och titta ut genom bastufönstren när Finlandsfärjorna går förbi. Sen svalkar man sig i havet och tar en öl på bryggan.

You may also like