Lovely house in Helsingborg

Lovely house in Helsingborg

Daniel

 

Joined

Apr 2015


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

3 Bedrooms
Sleeps 5
2 Bathrooms

About our home

Vårt hem är bekvämt, rent och rymligt och har tre sovrum på plan 2 och TV-rum på plan 3. Det finns ett stort fint kök på bottenvåningen med vidliggande matplats och vardagsrum. Från altanen ser man en ombonad trädgård, skyddad från insyn. Den har många träd, blommor och en altan med kvällssol samt berså. Vi älskar att vara hemma med vänner, det är ett varmt och inbjudande hem.

Features

More about us

  1. Vi är Anna och Daniel, ett gift par med två barn Anton (10) och Emil (7). Vi är båda yrkesarbetande (försäljningschef och egenföretagare) och vi tycker om att resa när vi får möjlighet att komma ifrån. Vi har inte bytt bostad tidigare men skulle gärna vilja försöka göra något som låter som ett bra sätt att se ett annat land som en vanlig invånare där - och som också tillåter någon annan att göra motsvarande hos oss. Vi vill nog planera utbytet en tid innan så att vi kan lära känna vår utbytespartner via epost först, för att på så sätt kunna ta reda på hur vi bäst kan underlätta deras vistelse här.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Bredvid huset finns ett stor gräsmatta där man kan spela fotboll, brännboll m.m samt en fin damm där barnen brukar fiska. Intill området finns Pålsjö skog med elljusspår, restauranger m.m. Ca 6 km från huset har ni centrum i Helsingborg med allt vad stadslivet erbjuder och bra kommunikationer till bl.a Köpenhamn och båt till andra sidan sundet.

You may also like