Radhus i lugn, trevlig miljö 15 min från city

Radhus i lugn, trevlig miljö 15 min från city

Thomas

 

Joined

May 2013


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

4 Bedrooms
Sleeps 6
1 Bathrooms

About our home

Vårt hem är bekvämt, rent och rymligt. På mellanvåningen finns ett stort kök med utgång till liten trädgård med mysig altan. I anslutning till köket finns ett vardagsrum med 2 soffor, 42 tum Tv, video, DVD, matsalsbord med 6 stolar samt en lite bar. Från altanen ser man en staketomgärdad trädgård, skyddad från insyn, men utsikt utöver bergen. Den har äppelträd, blommor och en köksträdgårdsodling.
På första våningen fins entren med hall, två sovrum, WC & tvättstuga. på översta våningen finns två sovrum & en kiten hall. I det större rummet finns även soffa, TV & DVD. Det är varmt och inbjudande hem.

Features

More about us

  1. Vi är Thomas och Victoria, ett gift par med tre barn som är 2, 11 & 14år. Samt en Rotweiler tjej som heter Roxy Vi är båda yrkesarbetande (Egenföreragande Physiorerapist & barnspecialt-sjuksköterska) och vi tycker om att resa när vi får möjlighet att komma ifrån. Vi har inte bytt bostad tidigare men skulle gärna vilja försöka göra något som låter som ett bra sätt att se ett annat land som en vanlig invånare där - och som också tillåter någon annan att göra motsvarande hos oss. Vi vill nog planera utbytet en tid innan så att vi kan lära känna vår utbytespartner via epost först, för att på så sätt kunna ta reda på hur vi bäst kan underlätta deras vistelse här.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

You may also like