Attraktiv ateljélägenhet Hammarby sjöstad Stockholm

Attraktiv ateljélägenhet Hammarby sjöstad Stockholm

Mathias

 

Joined

Dec 2015


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

3 Bedrooms
Sleeps 6
2 Bathrooms

About our home

Vi erbjuder en rymlig och ljus lägenhet på totalt 120 kvm, med en altan på 18 kvm som rymmer matplats och soffgrupp. Lägenheten har ett stort nyrenoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som har stora fönster mot en park och innergården. Lägenheter har två sovrum och ett loft som används som TV-rum och gästrum. Vidare finns ett stort rum i nederplan med separat ingång från gatan som används som ateljé (och bland som gästrum) Det finns ett större badrum samt en gästtoalett.

Features

More about us

  1. Vår familj består av Mathias som är konstnär och lärare, Alexandra, som är kommunikatör, samt Oliver född 2013 och Emilia, född 2015.
    Vi har inte bytt bostad tidigare men tycker att det verkar vara ett bra sätt att få och ge tillgång till ett personligt boende som gör det möjligt att uppleva landet/staden mer som en lokalbo än en turist. Givetvis är vi skötsamma och kommer att ta mycket väl vara på vår semesterbostad. Vi vill gärna planera utbytet en tid innan så att vi kan lära känna vår utbytespartner via e-post först, för att på så sätt kunna ta reda på hur vi bäst kan underlätta deras vistelse här.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Direkt utanför lägenheten ligger den s.k. Sjöstadsparterren, en park som löper genom de centrala delarna av Hammarby Sjöstad. Det är ca 70 m ner till kajen vid Hammarby kanal, där en färja går över till Södermalm, och en annan till Djurgården och centrala Stockholm. I Hammarby Sjöstad finns många bra restauranger och caféer. Stadsdelen präglas dels av närheten till vattnet, med många bryggor och promenadstråk längs vattnet, dels av närheten till Nackareservatet, ett enorm stort naturområde som bara ligger några minuter bort. Här finns bl.a. Hammarbybacken, där det vintertid erbjuds utförsåkning i fyra pister. Från Hammarbybackens topp har man en oöverträffad utsikt över hela Stockholm.

You may also like