Kedjehus med tomt nära stan

Kedjehus med tomt nära stan

Maria

 

Joined

Apr 2016


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

3 Bedrooms
Sleeps 6
1 Bathrooms

About our home

Välkommen till ett mysigt kvarter och hus nära kommunikationer in till stan och gångavstånd till Mälaren och fin natur. Vi har ett inglasat uterum att mysa i och en stor altan när solen skiner. Om du har barn så kan en stor studsmatta på tomten vara populär. Det är cykelavstånd till centrum och bad.. Det finns ett välsorterat kök och vardagsrum med öppen spis med och plats för middagar och mys i soffan.

Features

More about us

  1. Vi Är en familj med två barn som är 8 och 12 år som älskar att resa och gärna vara länge på samma ställe. Jag är lärare och min man är energispecialist. Vi ser fram emot att kanske komma till ställen vi aldrig skulle upptäckt annars och dessutom få hjälp med husvakt samtidigt. Vi älskar sol, bad och värme och hoppas att detta kanske kan hjälpa oss att vara på andra breddgrader fler veckor per år.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

välkommen till ett hus som är nära stan och naturen på en gång. Ta t- banan in till stan på 15 minuter eller promenera till vattnet och Mälaren på en halvtimme. Dessutom centrum och affärer på 5 minuters gångavstånd. Vi tycker också om att cykla i omgivningarna så det finns cyklar för två vuxna och två barn tillgängliga. Utebad med en stor pool och mindre barnpool finns på nära gångavstånd. Restauranger och parklekar finns i närområdet. En pärla om du vill upptäcka stockholm med omnejd och samtidigt bo lugnt och mysigt.

You may also like