Lovley apartment whit good energy and a nice view over the city

Lovley apartment whit good energy and a nice view over the city

Alexandra

 

Joined

Nov 2011


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

2 Bedrooms
Sleeps 5
1 Bathrooms

About our home

Vi har en helt underbar och varm lägenhet med två bra sovrum - den ena med stor dubbelsäng och vår dotters rum med en lite större enkelsäng samt en bäddsoffa, ett härligt vardagsrum, ett badrum, stor hall med mycket bra förvarings möjligheter, badrum med ett djupt badkar och ett härligt retro kök där vi ofta har långa glada middagar med vänner.På sommrarna sitter vi ute på balkongen och njuter av utsikten, grillar och umgås. Vi älskar vårt hem och är ofta hemma och tar därför mycket väl hand om vårt hem. Tänder ljus varje dag och skapar bra stämning. Vi har en städerska som kommer en gång i vecka och städar.

Features

More about us

  1. Vi är Alexandra 35 år, beteendevetare barn&ungdom, Zlatko år 39 äger en bilfirma samt 9 årig dotter. Vi älskar att njuta av här och nu, och det bästa vi vet är att laga mat och dricka gott vin med våra vänner och ha långa diskussioner om livets alla exentiella frågor. Vi älskar även att resa - över allt- att upptäcka nya miljöer samt kulturer har gett oss ett stort intresse för andra människor och hur olika vi är- men ändå så lika. Våra ledord i livet är ödmjukhet, empati, kärlek, glädje, öppet hjärta, ärlighet och harmoni. Vi vill gärna dela med oss av det vi har- allt från att vara i vårt hem och bara känna lugnet, till alla upplevelser vi har haft här i Stockholm.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Perfekt läge med bra utgångspunkt för att uppleva Stockholms alla olika sidor. 15 minuter till både stora shoppinggatorna och båtkajen som kan ta er ut i den vackra skärgården, 5 minuter cykling till shopping gallerior, 5 minuter cyckling till stort badhus och strandpromenad. Massor av restauranger, barer, teatrar, cafeer. Massor av grönska i området. I Stockholm på sommrarna/våren är det en klassiker att ta en filt och en picknick korg och slå sig ner och bara njuta av ljuset, sorlet av fåglar, andra människors skratt och vattnet som kluckar - med ett glas vin i handen. Inom 5 minuter finns gym, tennisbana, badminton, lekparker. Massor av lekland/skapande rum för barnen inom nära räckhåll.

You may also like