Stockholmspärla

Stockholmspärla

Joined

Jan 2014


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

1 Bedrooms
Sleeps 2
1 Bathrooms

About our home

Vår lägenhet är ligger högt upp i huset och är helt ostörd. Öppen och mycket ljus med fantastisk utsikt mot kanalen nedanför. Huset är relativt nybyggt 1985, med nyrenoverat kök o badrum. Vardagsrum och kök i öppen planlösning.
Det är en hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck, vi har en generös balkong som har utsikt över en av Stockholms bästa utomhus bad. På somrarna intar vi vår frukost, lunch o middag här. Lägenheten är trivsam, möblerad i en personlig men ej belamrad stil. Vi älskar vår lägenhet som är lugnt beläget och ändå bara runt hörnet från stadens alla begivenheter. Det finns också tillgång till en atejé ca. 15 minuters resa med T-bana från lägenheten.

Features

Bengt's reviews

As a host (1)

More about us

  1. Vi är ett äldre par som är pensionärer och har arbetat med film o Tv, opera o balett. Våra barn är vuxna och vi har två barnbarn som vi ser ofta. De bor runt hörnet från oss. Vi har också en ateljé där vi målar och skulpterar.
    På somrarna är vi på vårt lantställe, som ligger 1 tim från Stockholm. Vi är där från början av Maj till slutet av September. Detta gör att vi är mycket flexibla när det gäller byte. Vi önskar själva inte resa på sommaren utan på hösten Sept. Okt. till något måleriskt område i södra Europa. Ev. tidig höst till Skottland. Så ett sommarhus som står tomt kulle passa oss bra. Ev kan vi tänkas hyra en extra vecka om det går. Samtidigt byte ej möjligt

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Lägenheten ligger i stadsdelen Södermalm 5 min från T-banan o bussar, stort utbud av mataffärer, gallerior och restauranger.
Promenadstråk strax nedanför som inbjuder till fina promenader, löpning och cykelturer.
Från lägenheten tar det 10 min att gå till Stockholms Soho, som är det hetaste restaurang o Pub området i Stockholm.
Vill man kan man gå till slottet på ca 20 min. Vår gata är dock en oas av tystnad och ro, men där hela stockholm är lättillgängligt på bara några minuter med buss o T-bana.

You may also like