Villa with lovely garden and patio ten minutes from Stockholm City Center

Villa with lovely garden and patio ten minutes from Stockholm City Center

Jenny

 

Joined

May 2014


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

4 Bedrooms
Sleeps 6
2 Bathrooms

About our home

Vi erbjuder en fräch och rymlig villa med härlig trädgård i ett lugnt område. Den har fyra sovrum, ett med en enkelsäng ett med en barnsäng, två med dubbelsängar. Extra sängar finns att tillgå. Stor öppen yta med vardagsrum, matplats och kök samt en öppen spis. Det är ett sutteränghus med härlig utsikt över ett koloniområde. På nederplan finns ett sovrum/arbetsrum, toalett, tvättstuga,förråd, gym, badrum med bastu. Garage finns. Härlig grön trädgård med stor terrass. Grill finns både på terrassen och balkongen.

Features

More about us

  1. Vår familj består av fyra personer, ett gift par med två barn. Vi är båda yrkesarbetande (marknadsdirektör och key account manager) och vi tycker om att resa när vi får möjlighet att komma ifrån. Vi har inte bytt bostad tidigare men skulle gärna vilja försöka då vi tycker att det låter som ett bra sätt att se ett annat land som en vanlig invånare där - och som också tillåter någon annan att göra motsvarande hos oss. Vi vill nog planera utbytet en tid innan så att vi kan lära känna vår utbytespartner via epost först, för att på så sätt kunna ta reda på hur vi bäst kan underlätta och förgylla varandras upplevelser så mycket som möjligt.
    Vi har inga djur, rökfria och ordentliga.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

Idealiskt placerat som en bas för utflykter eller bara för lata dagar. Stockholm centrum ligger bara 10 minuter bort med tunnelbana. Fin sandstrand ca 1km bort. Cyklar finnes. Stockholm erbjuder stort kulturellt utbud, många härliga områden, restauranger för alla smaker och ett rikt nattliv. Tipps är att uppleva Stockholms vackra skärgård, det går många olika båtturer ut till olika destinationer. För de som vill så finns möjlighet att hyra egen båt.

You may also like