Semi detached family home in inspector Wallander's Ystad

Semi detached family home in inspector Wallander's Ystad

Anne-Lie

 

Joined

Aug 2011


Want to contact this member?

Start your two-week free trial to chat to other members

Send a message

Do you like what you see? Then contact this member to see when their home is available

Enter your preferred trip dates


Next
Choose your preferred way to travel
Add personal message and send

Not available

1

Not available

1

Added to shortlist

This home is in your shortlist. To access your shortlist click the icon in the navigation

Add to shortlist

This home is not yet in your shortlist

5 Bedrooms
Sleeps 9
2 Bathrooms

About our home

Vi bor i ett radhus beläget i utkanten av Ystad. Huset byggdes 2007. Det är i tre plan. På undervåningen har vi ett stort och funktionellt kök med granitbänkar och matplats som rymmer upp till 11 sittande gäster. Köket angränar till ett stort, härligt vardagsrum med utgång till altan och trädgård. På undervåningen finns även en toalett med dusch samt ingång till garaget. Mellanvåningen rymmer 5 sovrum, ett stort badrum med badkar, handfat och toalett, en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp. 4 av sovrummen är inredda för våra barn i åldrarna 3-13 år så det finns mycket leksaker för både inomhus och utomhus bruk, böcker, spel, datorer och dvd skivor bl a. Det stora föräldrasovrummet har utgång till en stor härlig balkong med utsikt över ett grönområde samt viss havsutsikt. Det finns även 3 rymliga klädkammaren på denna våning. Det tredje planet består av min mans kontor. Ett stort rum med härlig utsikt över grönområdet och havet. Vi har 6 riktiga sängar i huset och 2 bäddsoffor. Vi har bott i huset sedan det byggdes 2007, vi trivs med närheten till staden, havet och framförallt grannskapet. Det är ett tryggt ställen för barnen att vistas på med många vänner i olika åldrar.

Features

More about us

  1. Vi är en glad och harmonisk familj som består av 6 personer. Simon och Anne-Lie (kemist och intensivvårdssjuksköterska), våra 4 barn, 13, 10, 7 och 3 år gamla. Isak tycker om att vara med vänner, han spelar golf flera gånger i veckan, spelar även schack och Valthorn (French horn). Alcie går på fäktning och även hon spelar Valthorn. Hon tycker mycket om att åka rollerblades med sina vänner eller baka. Maja håller på med fotboll och friidrott samt spelar hon fiol. Hon har gillar att cykla och hitta på bus med sina kompisar. Kajsa är bästa vän med våra grannars barn. I två av grannfastigheterna bor bl a 2 flickor födda bara några veckor efter Kajsa. Hon gillar att leka i den närbelägna lekparken eller så gillar hon att leka med Benji, vår hund.Vi har ett akvarium och en hund. Vi har aldrig tidigare bytt hus men tycker detta verkar vara ett intressant sätt att få uppleva ett annat land utan att hela tiden känna sig som en turist. Vi vi gärna etablera kontakt i god tid innan ett ev byte så att vi kan förbereda er vistelse i vårt hus så bra som möjligt.

Swap availability

White
Open to offers
Green
Available
Red
Not Available

Where is it?

Neighbourhood

De flesta som bor i närområdet har barn. I grönområdet på baksidan av huset (som är helt bilfritt) finns en härlig lekpark samt en fotbollsplan. Barnen träffar alltid några att leka med. Med cykel tar man sig lätt till stranden i Lilleskog på 10 minuter. Att cykla in till centrum tar ca 20 minuter. I sandskogen kan man på sommaren hyra tennisbanor, simma i havet, ta det lugnt på stranden, grilla. I sandskogen finns även en lekplats. Saltjöbadshotellet är beläget i Sandskogen och de har en härlig spa-anläggning. Ett gratis nöje är att ta en tur med lilla-tåget som går runt på stan hela sommaren. I Ystad finns många olika restauranger, det finns en vacker gammal teater samt biograf. Det finns många guideturer i Ystad som man med fördel kan gå med på. Guideturerna ges både på svenska, engelska och tyska. På sommaren händer det alltid en mängd roliga saker. Om man skulle vilja kan man ta tåget till Malmö eller Köpenhamn. Tåget går en gång i halvtimmen och det tar ca 50 minuter till Malmö. Det finns även färjor som går till Bornholm och Rönne flera gånger dagligen för er som vill ta en dagsutflykt dit.

You may also like